JORD TIL KARTERING

Jordprøver og jordanalyser af overskudsjord

Send jord til kartering hos os

På vores miljøcentre kan du sende jord til kartering. Det vil sige, at vi foretager jordprøver og analyserer jorden. Når vi har jordanalyserne, kan vi kategorisere jorden og transportere den til det rigtige modtagested. Det kan for eksempel være i et jorddepot.

Jordkartering betyder, at du får et præcist billede af den eventuelle forureningsgrad. På den måde kan vi med sikkerhed behandle din jord korrekt og sørge for, at der ikke sendes forurenet jord til områder, hvor det ikke må placeres.

På samme måde får vi også sikkerhed for eventuel ren jord, og vi kan sørge for, at ren jord bliver genanvendt og ført tilbage som en ressource i bygge- og anlægsprojekter.

Vi hjælper dig med papirarbejdet

Fordi vi er vant til at tage imod jord fra bygge- og anlægsprojekter, er vi også godt inde i reglerne. Derfor ved vi, hvilke tilladelser, der skal søges, og hvilke anmeldelser, der skal indsendes hos myndighederne. Så du kan trygt lade os om papirarbejdet i forbindelse med aflevering af overskudsjord.

Du er naturligvis altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du er i tvivl om, hvad kravene er i forhold til den type jord, du skal aflevere. 

Få hjælp af vores erfarne og professionelle team

Du kan sende din overskudsjord til kartering hos os. Når du kontakter os, bliver du mødt af professionelle og erfarne folk, der kan hjælpe dig. De har mange års erfaring med håndtering af jord, udtagning af jordprøver og myndighedsbehandling, og derfor kan du få råd og vejledning om, hvad du skal gøre, hvis du har jord til kartering. 

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os, så kan vi hjælpe dig.