DOKUMENTERET JORD

Få svar på om din overskudsjord er forurenet

Få dokumenteret forureningsgraden i din jord

Når man skal bygge – både stort og småt – er der ofte overskudsjord, der skal flyttes. For at flytte jorden til den rigtige destination, kræver det, at man kender dens forureningsgrad. Og for at kende den, skal jorden analyseres og dokumenteres.

Det hjælper vi dig med.

Overskudsjord skal være dokumenteret, før det kan flyttes

Hvis du skal flytte overskudsjord fra en byggemodning, udstykning eller fra udgravningen til en ny carport derhjemme, skal du have jorden dokumenteret.

Det kan vi gøre for dig. Vi udtager jordprøver, og derefter bliver jorden analyseret. Når vi har svarene, kan vi dokumentere om det er klasse 1, 2, 3 eller 4 jord. 

Så snart vi kender jordklassen, sørger vi for, at din jord transporteres til det rigtige modtageanlæg. For eksempel håndterer vores egne miljøcentre både klasse 1, 2 og 3 jord. 

Vi sørger for det hele – også papirarbejdet

Når du skal flytte overskudsjord, skal du have en tilladelse fra kommunen. Hvis du vil slippe for papirarbejdet, kan vi gøre det for dig. Vores medarbejdere ved præcis, hvilke tilladelser der skal søges, hvordan og hvornår. 

Faktisk kan vi hjælpe dig med hele processen: Fra jordprøver og myndighedsbehandling til transport af den dokumenterede jord. Så bliver det næsten ikke nemmere.

Få din jord dokumenteret

Kontakt os, så kan vi hjælpe dig.